miércoles, 19 de marzo de 2014

Especialitats Perruqueria Sumarroca


Hola bloggers! Aquí us deixo un seguit d'imatges sobre la diversitat de pentinats i productes que hi ha a la Perruqueria Sumarroca i a molt bon preu! No us ho perdeu i feu un cop d'ull!



Un pentinat força original i bonic. El procediment per dur-lo a terme és: Primerament s'ondula el cabell amb l'ajuda de la planxa, després es recolleix la part superior a l'altura de la coroneta i la recollim tota cap a la dreta aixñi empeçem a formar bucles deixant rizos varis pel cabell.




Per aconseguir saber fer aquest pentinat primer s'ha de dividir el cabell en 2 parts. A la superior es dibuixa la ratlla al costat i ja s'empeça a crear una trena per cada costat de la ratlla que s'acaba a la part final de la nuca. De la part posterior recollim el cabell fins a la coroneta creant un bucle i amb la resta del cabell creem una cua acabada amb rizos.




Aquest pentinat és de comunió. Per realitzar-lo es creen rizos per tot el cabell. Es recolleix la part superior fins a l'altura de la coroneta i es creen alguns bucles. Per completar el recollit s'adora amb petites flors.




Aquest cabell està tallat de darrere deixant de davant els 2 costats més llargs i de forma escalada. Per últim se li afegeix un bany de color negre però destacant-lo amb metxes de color lila per damunt.



Una trena clàssica on hi predomina la variació de diferents colors aconseguits gràcies a les metxes californianes fetes previament.


Els passos per aquest pentinat estan a baix junt amb el primer video que és al qual pertany aquesta imatge.


Es recolleix el cabell de la zona de la coroneta i s'hi col·loca un postís. Es recolleix el cabell que sobra amb una trena que la crearem amb una rasta de color vermell.



Es recolleix el cabell a la zpna de la coroneta i es col·loca un postís en aquesta zona. La resta del cabell està llis amb la planxa.


Els passos a seguir per aquest pentinat estan al segon video de sota el qual pertany aquesta imatge.



Per començar, es crepa bé tota la zona superior i la zona de la coroneta. Seguidament es recolleix tot cap a la zona de la coroneta deixant bastant volum. Després es creen bucles deixant puntes disparades i s'acaba col·locant una flor com a detall final.


Aquestes noies de la fotografia són 3 de les models de la perruqueria Sumarroca.



Per poder fer aquest pentinat tan original primer s'ha de dividir el cabell en 2 parts: A la part posterior, es subjecta el cabell amb una cua i es separen metxes creant bucles. Per últim, es recull el cabell de la part superior cap enrere.


Segur que voleu aprendre a fer aquest pentinat oi? Cap problema, teniu l'explicació dels passos a seguir per tal de poder-lo realitzar.
Primer, per començar es recull la zona superior i lateral a la altura de la coroneta, seguidament es fa una cua i es creen bucles, deixant a part una metxa la qual es crea una trena que s'enrollarà en forma d'espiral envoltant els bucles i deixant metxes disparades.


També oferim servei de depilacions tant d'home com de dona, a la imatge teniu els preus del que costa cada part del cos.


I per si és poc, tenim els diferents tipus de colònies que pots trobar a una perfuneria però a preu més barat. 100 cl : 25 euros. Les millors còpies de colònies originals que puguis trobar.


A la foto es pot observar diferents objectes que es venen a preus sempre barats, i molts més que es poden trobar a la perruqueria preguntant.


I com que sempre estem a la última, també donem la possibilitat de fer fotodepilacions làser a preus molt adequats que es poden observar a la fotografia.


Primer es talla el cabell recte per sota de la nuca, amb una inclinació cap endavant. Després es talla la zona frontal a l'altura de la boca, degradant les puntes. Per últim s'escala la zona de la nuca després de pentinar el cabell amb el pinte i el secador de mà.



Es talla el cabell de manera cóncava a la zona frontal i recte a la nuca en la zona posterior. S'alça i es degrada respectant les longituds inicials. Es marca amb un  pinte rodó, disparant les puntes, la zona frontal cap endavant.



S'aplica un color de la base ros molt clar i unes metxes envolades de paper d'alumini docolorades. El tallat es realitza en quadrat, just a la nuca amb inclinació cap endavant. Després es talla el sarrell per sota dels ulls i es degrada el cabell de la zona posterior. S'aplica un allisador temporal per secar el cabell.



Es talla el cabell molt llarg a mitja esquena i es degraden les puntes. A continuació es modela el cabell després de seca'l. Per últim es pentina el mateix sense destruïr els rizos.



Es talla el cabell en rodó, desde els ulls en la zona frontal fins sota la nuca en la zona posterior. Es degrada tot el cabell, respectant sempre les longituds inicials i s'aplica un moldejador suau en tot el cabell.



Es talla el sarrell a l'altura de les celles, el qual servirà per degradar la resta del cabell de la zona superior. El cabell de la nuca es talla molt curta al estil barber, i es seca el cabell amb les mans i s'aplica la cera d'efecte humit.



Es talla el cabell molt curt degradant de menor a major desde les patilles a la zona superior. S'actua igual a la zona de la nuca i es pentina el cabell de forma craneal.



El cabell es divideix en 3 zones. Amb la zona frontal es construeix un sarrell recte a l'altura dels ulls, a la zona posterior es talla recte per sota de la nuca i a la zona central es talla unint els dos tallats anteriors en diagonal. Seguidament es degrada tot el cabell a punta de tisores, respectant les longituds inicials i s'aplica calor per seca'l una vegada pentinat amb pinte i amb cera efecte mullat.

13 comentarios:

  1. buaaa que bonitoooos me encantaria uno de estos para mi boda!!! como puedo contactaros?

    ResponderEliminar
  2. Paula!!Molt xulo el blog i els pentinats genials :)

    ResponderEliminar
  3. Me encanta la diversidad de peinados!!! Me parece un blog interesante:)))

    ResponderEliminar
  4. Molts xulos i molt originals,hi ha diversitat de pentinats per triar..

    ResponderEliminar
  5. Molt xulos i molt originals i molta diversitat!!

    ResponderEliminar
  6. M'encanten tots, son molt originals!

    ResponderEliminar
  7. Uns pentinats molt curiosos i diferents. M'agrada la diversitat que hi ha!

    ResponderEliminar
  8. Muchas gracias! Puedes contactar con nosotros mediante la localizacion que he puesto al inicio de este blog o si prefieres en el correo: pauliix10@gmail.com

    ResponderEliminar
  9. Uns pentinats molt bunics:)

    ResponderEliminar
  10. Un blog interessant, m'agraden molt els pentinats i totes les idees!

    ResponderEliminar
  11. Molt bé el blog Paula!! Aixi fas publicitat per la mare

    ResponderEliminar